Vacature - (Online) Marketing Medewerker

Ben jij opzoek naar een baan vol flexibiliteit en mogelijkheden voor persoonlijke groei?

Solliciteer Direct

In een Oogopslag

0
Uur per Week
0
Dagen per Week

(Online) Marketing Medewerker

Als marketing medewerker krijg jij een plek in ons kleine marketingteam en samen gaan we kei hard werken aan de naamsbekendheid & branding van de Intelligent Pool. 

De kern van de functie ligt bij de (online) marketing. We hebben de afgelopen 12 maanden veel geïnvesteerd in het volgende:

1. Het creëren van marketing materiaal, denk aan: informatieve documenten, een nieuwe website, gave testimonials en ander marketingmateriaal.

2. Het definiëren van een marketing/sales strategie. Wat zijn onze belangrijkste USP’s, wie is onze belangrijkste buyer persona? Wat zijn pijnpunten van deze groep? Etc.

De volgende stap is om deze content en strategie om te zetten in een operationeel marketingplan. Oftewel: Swimm actief promoten op (voornamelijk) het internet.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze werknemer die deze verantwoordelijkheid op zich gaat nemen.

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en online advertentie campagnes bedenken en opzetten is voor jou gesneden koek.

Tevens ben je veel aan het sparren van de oprichter/directeur op commercieel gebied. Samen met hem ben je continu aan het sparren om het bedrijf marketingtechnisch een stap verder te brengen. Bijvoorbeeld: door de stijgende energieprijzen is het duurzame karakter van de Intelligent Pool belangrijker dan ooit. Hoe gaan we dat marketingtechnisch communiceren aan onze doelgroep? Proefzwemmers in onze showroom krijgen is een enorm belangrijk onderdeel van de buyer journey. Welke advertentiecampagnes kunnen we bedenken om meer mensen in onze showroom te krijgen?

Jij bent degene die de actiepunten uit deze sparringsessies gaat uitvoeren.

Een mooie mix dus tussen strategisch en operationeel werken. Volop kansen om als jonge, ambitieuze werknemer jezelf te ontwikkelen. Je bent direct bij veel interne projecten betrokken.

DSC06146-2

Kortom...

Zijn we op zoek naar een marketing enthousiasteling, die het vooral ontzettend leuk vindt om zichzelf te ontwikkelen binnen een jonge, snelgroeiende organisatie en daarbij meewerkt aan het promoten van een heel gaaf product.  

Geloof jij er, net als ons, ook in dat een sportieve leefstijl belangrijk is voor een gezond leven?

DSC03869
DSC02285

Je Nieuwe Werkgever?

Swimm is een innovatief bedrijf dat sinds 2020 de markt heeft betreden met haar ‘Intelligent Pools’: compacte zwembaden met geïntegreerd tegenstroomsysteem, dat compleet bedienbaar is met je smart device. Een ideale oplossing voor atleten, maar vooral ook voor mensen die tot op hoge leeftijd in hun privé omgeving lekker willen sporten.

Tijdens de Corona crisis in 2021 is het bedrijf in korte tijd hard gegroeid. Misschien wel iets té snel, want na deze periode stegen de energieprijzen enorm, wat het verkopen van zwembaden net wat lastiger maakte. Hierdoor is het team de laatste maanden weer wat gekrompen. Hier hoort ook een reorganisatie bij van het commerciële team.

Het ‘nieuwe Swimm’ is mede daarom op zoek naar een nieuwe marketing medewerker die ervoor gaat zorgen dat Swimm nog bekender wordt in Nederland, België en Duitsland.

Bouwstenen voor Succes?

  • Minimaal 1 jaar ervaring in de praktijk, in een vergelijkbare functie
  • Kennis van (online) marketing. We werken met Google Ads, Facebook Ads en HubSpot. Hier heb je ervaring mee.
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing / advertentieplatformen van vandaag de dag.
  • In staat om zelfstandig te werken. Iemand die knopen durft door te hakken.
  • Je gaat gestructureerd te werk.
  • Iemand die initiatief durft te nemen en met nieuwe ideeën naar voren komt.
  • Minimaal HBO werk-denkniveau
DSC04207

Tot slot...

Bij Swimm kom je terecht in een echte startup omgeving. Het team bestaat op dit moment uit 12 werknemers (waarvan 3 commercieel). Het is een enthousiast en hecht team, dat vol passie werkt richting ons gezamenlijke doel: zwemmen leuk en toegankelijk maken voor iedereen.

We zijn op zoek naar iemand die direct meerwaarde gaat hebben binnen de organisatie. Uiteraard bieden we je een prima salaris (op basis van werkervaring en kennis).

We zijn op zoek naar iemand voor 32-38 uur in de week.

Enthousiast geworden? Mooi! Neem vooral contact met ons op via het formulier onder aan de pagina. Dan plannen we snel een afspraak!

Nog Niet Enthousiast?

Bekijk deze video even...

Dit is wat jij met je werk voor mensen betekent!

De Voordelen van werken bij SWIMM?

Werken in een jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge gedreven professionals. Het is een hecht team waarin samenwerking en snel schakelen kern begrippen zijn.

Budget voor zelfontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is iets wat wij graag stimuleren. Daarom krijgt iedere SWIMM medewerker de kans om ieder jaar een cursus of workshop te volgen die je functie past.

Maak gebruik van de zwembaden

Lekker zwemmen in de pauze, voor of na werk? In onze showroom staan drie demo zwembaden, klaar om gebruikt te worden!

Mogelijkheid tot sabbatical

Iedere SWIMM medewerker krijgt de mogelijkheid om in goed overleg een sabbatical op te nemen. Reizen of lekker thuis bijkomen? Dat is aan jou.

Mogelijkheden om met de organisatie mee te groeien

SWIMM is een relatief klein en snelgroeiend bedrijf. Mensen die nu instappen, krijgen volop de kans om mee te groeien met ons.

Samen vieren van successen

We zijn een hecht team en teambuilding vinden wij belangrijk. Alleen samen behalen we de successen. Dat vieren we eens per maand met een gezellige borrel.

Mark2_LOWQ-2

Mark Smits

Eigenaar & Directeur

"Wat er zo leuk is aan werken bij SWIMM? Makkelijk: de mensen. We zijn nieuwsgierig, creatief, divers & gedreven om een grote impact te maken op de vitaliteit van de maatschappij. We bouwen geweldige dingen die mensen oprecht helpen, en we doen dat graag samen.

Zwemmen bereikbaar maken voor iedereen is daarbij ons  ultieme doel! Als ik terugkijk naar de stappen die we als bedrijf zijnde gemaakt hebben de afgelopen jaren, ben ik ontzettend trots en heb ik zin om met passie te bouwen aan een mooie toekomst

Als het je leuk lijkt om daar een onderdeel van uit te maken, nodig ik je graag uit in Boxtel, voor een kop koffie en een rondleiding door ons hoofdkwartier. Ik vertel je graag meer over de ambities en grote plannen die we hebben, en ik beloof je... daarna zal je net zo enthousiast zijn over ons mooie bedrijf als ik en de rest van het team!" 

Solliciteer Direct!

Ben jij opzoek naar een baan vol flexibiliteit en mogelijkheden voor persoonlijke groei? Solliciteer dan direct en word onze nieuwe collega!

Solliciteer Direct