Vacature - Word ook Junior Zwembadmonteur!

Op zoek naar een leuke, verantwoordelijke & uitdagende baan?

Solliciteer Direct

In een Oogopslag

0
Uur per Week
0
Dagen per Week
0
Collega Zwembadmonteurs

Leerling Monteur Zwembaden

Als leerling monteur zwembaden bij SWIMM leer je hoe je de meest sportieve en luxe zwembaden bouwt en installeert. Zo kom jij terecht bij villa's en vakantiehuizen. Je bouwt zwembaden bij mensen met een supergezonde levensstijl en bouwt mee aan een nieuwe lifestyle! Je bouwt niet zomaar een zwembad, maar de droom van een klant. Dit wordt namelijk de plek waar jouw klant straks ultiem kan trainen. Ga aan de slag en wordt intern opgeleid tot monteur.

Jouw Profiel

 • Jij bent representatief! Je bent namelijk het visitekaartje van de organisatie, daarom is het belangrijk dat je er verzorgd en netjes uitziet.
 • Jij hebt technisch inzicht en bent handig met je handen.
 • Je kunt zelfstandig werken en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.
 • Je bent enthousiast en hebt zin om te leren en knallen!
WhatsApp Image 2021-07-14 at 15.22.47

Geloof jij er, net als wij, ook in dat een sportieve leefstijl belangrijk is voor een gezond leven?

DSC06132-3

Je Nieuwe Werkgever

Wij zijn ambitieus en willen de zwemwereld veranderen door een nieuwe manier van 'slim' zwemmen aan te bieden. Je bouwt mee aan een sterk groeiende organisatie waar snel veel nieuwe enthousiaste gebruikers bij komen. Dat betekent voor jou als leerling monteur natuurlijk veel uitdaging. Je krijgt te maken met elektro-, installatie-, en meet- en regeltechniek. Wij zijn naar jou op zoek als je dit graag wilt leren. Je hoeft nog geen jaren ervaring te hebben, want we zoeken echt een leerling! Dus ben je vooral heel enthousiast en heb je twee rechterhanden? Dan leiden wij jou graag op tot zelfstandig monteur!

Wat wij jou bieden:

 • Reiskostenvergoeding.
 • 4-daagse werkweek (38 uur).
 • De ruimte om cursussen en opleidingen te volgen.
 • De kans om intern opgeleid te worden tot zelfstandig monteur.
 • Je gaat de meest sportieve en innovatieve zwembaden installeren en bouwen.
 • Meer dan genoeg uitdaging in je werk.
 • Een plek in een gezellig en gemotiveerd team.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO metaal en techniek.

Hoe ziet je dag eruit?

7:00 - Aankomst op de Zaak

De werkdag start in Boxtel waar we verzamelen en de dag beginnen met een kopje koffie. Even bijpraten met de collega monteurs en rustig wakker worden! Natuurlijk een mooi moment om even bij te praten over voetbal, F1 of andere zaken.

DSC06571
DSC06554

7:15 - Dagplanning bespreken met de Werkvoorbereider

Als de koffie op is, ga je de werkdag bespreken met de werkvoorbereider. Hij heeft een mooie planning voor je gemaakt waar jij de dag mee vooruit kan. Zo zal je de ene keer een mooie rit naar Groningen moeten maken om een bad te installeren. De andere keer krijg je verschillende adressen, om onderhoud aan reeds gebouwde zwembaden uit te gaan voeren.

7:30 - Spullen pakken & Vertrekken!

De spullen voor je klus die dag staan klaar. Eventuele aanvullende zaken kan je uit de voorraad pakken. Zodra je geladen bent vertrek je naar de klant, soms alleen en soms met een collega. Vanuit Boxtel ga je naar de werklocatie ergens in Nederland. Locaties qua reisafstand verschillen van dag tot dag. Als de afstand te ver is, regelen we een overnachting. Reizen doen we zo veel mogelijk binnen werktijden.

DSC06300
DSC06288

9:00 - Aankomst bij de Klant

Eenmaal aangekomen bij de klant voer je natuurlijk eerst een kort praatje. De klant is waarschijnlijk erg blij om je te zien! Daarna ga je jouw spullen uitladen en start je met de werkzaamheden. Je hebt zelf de regie over de werkzaamheden die op de planning staan voor die dag. Een complete Intelligent Pool bouwen we in één week op bij de klant. Het is aan jou om dit zo goed mogelijk te plannen.

9:15 - 12:00 - Aan de Bak!

Het zwembad moet natuurlijk ook nog gebouwd worden! Als zwembadmonteur ben je vrijwel altijd lekker in de buitenlucht aan het werken. Onze huidige monteurs omschrijven dat als een van de grootste voordelen van hun werk. Ze komen op de mooiste plekjes van het land en werken daar in de frisse buitenlucht aan prachtige projecten.

PHOTO-2021-01-05-18-39-07
DSC06242

12:00 - Pauze!

Omdat je zelf regie hebt over de werkzaamheden, bepaal je ook zelf wanneer je pauze neemt. In totaal heb je een uur pauze per dag. Normaal gesproken is de grote pauze rond 12:00 uur. Dit is vaak ook het moment dat de klant naar buiten komt met iets lekkers. Zo worden onze monteurs regelmatig verwend met een worstenbroodje, croissant of luxe belegd broodje. Je bent ten slotte zijn of haar sportieve droom aan het realiseren! Dat waarderen ze enorm.

12:30 - Contact met de Werkvoorbereider

Gedurende de dag heb je contact met de werkvoorbereider om de voortgang van de werkzaamheden te bespreken. Je bespreekt bepaalde dingen waar je tegenaan loopt en overlegt wat nodig is om de volgende dag goed voor te bereiden.

DSC06053
DSC06108

13:00 t/m 16:00 - Bouwen, Bouwen, Bouwen...

Na de pauze en het overleg met de werkvoorbereider ga je vol energie weer verder met je werkzaamheden. Zo kan je bijvoorbeeld met de filterinstallatie aan de gang. Deze komt vaak in een schuur of garage te staan, op een afstandje van het zwembad. Ook prettig dat je de kans hebt om naar binnen te vluchten, als het weer soms wat minder is... Je bepaalt ten slotte grotendeels zelf de volgorde van je werkzaamheden!

16:00 - Vertrek bij de Klant

De werkplek bij de klant laten we altijd schoon en opgeruimd achter. Even de bezem erdoor en al onze spullen weer netjes inladen in de bus. Gereedschappen worden ook ingeladen en je maakt je op om de werkdag bij de klant af te sluiten. Je hebt nu alleen nog een ritje terug naar de zaak voor de boeg.

DSC06288
DSC02367

17:30 - Einde van je Werkdag

Eenmaal terug aangekomen op de zaak in Boxtel zit je werkdag erop. Tijd om lekker naar huis te gaan. Óf om nog even in een van de drie demo zwembaden in onze showroom te zwemmen!

Nog Niet Enthousiast?

Bekijk Gewoon Deze Video Even...

Dit is wat jij met je werk voor mensen betekent!

De Voordelen van werken bij SWIMM?

Werken in een jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge, gedreven professionals. Het is een hecht team waarin samenwerking en snel schakelen kernbegrippen zijn.

Budget voor zelfontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is iets wat wij graag stimuleren. Daarom krijgt iedere SWIMM-medewerker de kans om ieder jaar een cursus of workshop te volgen die bij de functie past.

Maak gebruik van de zwembaden

Lekker zwemmen in de pauze, voor of na werk? In onze showroom staan drie demo zwembaden, klaar om gebruikt te worden!

Mogelijkheid tot sabbatical

Iedere SWIMM-medewerker krijgt de mogelijkheid om in goed overleg een sabbatical op te nemen. Reizen of lekker thuis bijkomen? Dat is aan jou.

Mogelijkheden om met de organisatie mee te groeien

SWIMM is een relatief klein en snelgroeiend bedrijf. Mensen die nu instappen, krijgen volop de kans om mee te groeien met ons.

Samen vieren van successen

We zijn een hecht team en teambuilding vinden wij belangrijk. Alleen samen behalen we de successen. Dat vieren we eens per maand met een gezellige borrel.

marksmits

Mark Smits

Eigenaar & Directeur

"Wat er zo leuk is aan werken bij SWIMM? Makkelijk: de mensen. We zijn nieuwsgierig, creatief, divers & gedreven om een grote impact te maken op de vitaliteit van de maatschappij. We bouwen geweldige dingen die mensen oprecht helpen, en we doen dat graag samen.

Zwemmen bereikbaar maken voor iedereen is daarbij ons ultieme doel! Als ik terugkijk naar de stappen die we als bedrijf gemaakt hebben de afgelopen jaren, ben ik ontzettend trots en heb ik zin om met passie te bouwen aan een mooie toekomst

Als het je leuk lijkt om daar onderdeel van uit te maken, nodig ik je graag uit in Boxtel, voor een kop koffie en een rondleiding door ons hoofdkwartier. Ik vertel je graag meer over de ambities en grote plannen die we hebben, en ik beloof je... daarna zal je net zo enthousiast zijn over ons mooie bedrijf als ik en de rest van het team!" 

Solliciteer Direct!

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf in het gezochte profiel? Wij ontvangen je reactie graag. Je krijgt altijd antwoord! 

Solliciteer Direct