Vacature - Junior Content Writer

Ben jij opzoek naar een baan vol creativiteit, flexibiliteit en mogelijkheden voor persoonlijke groei?

Solliciteer Direct

In een Oogopslag

0
Uur per Week
0
Dagen per Week

Geloof jij er, net als ons, ook in dat een sportieve leefstijl belangrijk is voor een gezond leven?

Junior Content Writer

Kun jij ervoor zorgen dat SWIMM voor onze potentiële kanten online nog beter te vinden is door creatieve en educatieve blogs? Dan zoeken wij jou!

De online vindbaarheid van onze website is erg belangrijk voor ons geworden. Daarom hebben we jou nodig om vaker naar boven te komen via bijvoorbeeld Google zoekopdrachten. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel uitwerken van verschillende geschreven content. Je weet als geen ander hoe je teksten moet schrijven die onze klanten nog enthousiaster maken over ons product en tegelijkertijd de vindbaarheid van onze website optimaliseren.

De Intelligent Pool van SWIMM is een uniek product omdat het een compact zwembad met tegenstroom is, waardoor mensen op een kleine oppervlakte toch eindeloos veel zwemmogelijkheden hebben en de perfecte zwemtraining kunnen doen (sportief, revalideren, plezier en luxe). Het zwembad kan binnen en buiten worden geplaatst en de styling opties zijn oneindig. Door de vele mogelijkheden van het zwembad zijn er ook voor jou veel onderwerpen en mogelijkheden om over dit gave product te schrijven en content te creëren.  

Je bent natuurlijk niet alleen! Je werkt samen met onze content creators en het marketing team om onze online marketing tot een succes te maken en SWIMM nog meer te laten groeien.

DSC03610
DSC03885

Wat ga je bij ons doen?

  • Schrijven van blogs, artikelen, teksten en educatieve content voor onze landingspagina’s;
  • Optimaliseren van de content op de website voor betere zoekresultaten;
  • Analyseren van online resultaten en deze verbeteren/rapporteren;
  • Copywriting;
  • Je weet op een creatieve en innoverende manier onze klanten op onze website te krijgen en te houden.

Je Nieuwe Werkgever?

Een betrokken team binnen een super enthousiaste en informele werksfeer waar je lef mag tonen, graag zelfs! Wij bieden je een uitdagende baan in een sterk groeiende organisatie. Je wordt gehoord en hebt dan ook veel vrijheid en ruimte om leuke, innovatieve ideeën te ontplooien voor het verder ontwikkelen van het bedrijf. Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaal en techniek.

DSC03511
DSC04207

Bouwstenen voor Succes?

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie (Stages o.i.d. tellen natuurlijk ook mee);
  • Je bent creatief en kan dit ook makkelijk verwoorden;
  • Je hebt een passie voor het geschreven woord en kan je verliezen in het schrijven van inspirerende blogs;
  • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed samenwerken in ons jonge sales en marketing team.

Nog Niet Enthousiast?

Bekijk deze video even...

Dit is wat jij met je werk voor mensen betekent!

De Voordelen van werken bij SWIMM?

Werken in een jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge gedreven professionals. Het is een hecht team waarin samenwerking en snel schakelen kern begrippen zijn.

Budget voor zelfontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is iets wat wij graag stimuleren. Daarom krijgt iedere SWIMM medewerker de kans om ieder jaar een cursus of workshop te volgen die je functie past.

Maak gebruik van de zwembaden

Lekker zwemmen in de pauze, voor of na werk? In onze showroom staan drie demo zwembaden, klaar om gebruikt te worden!

Mogelijkheid tot sabbatical

Iedere SWIMM medewerker krijgt de mogelijkheid om in goed overleg een sabbatical op te nemen. Reizen of lekker thuis bijkomen? Dat is aan jou.

Mogelijkheden om met de organisatie mee te groeien

SWIMM is een relatief klein en snelgroeiend bedrijf. Mensen die nu instappen, krijgen volop de kans om mee te groeien met ons.

Samen vieren van successen

We zijn een hecht team en teambuilding vinden wij belangrijk. Alleen samen behalen we de successen. Dat vieren we eens per maand met een gezellige borrel.

Mark2_LOWQ-2

Mark Smits

Eigenaar & Directeur

"Wat er zo leuk is aan werken bij SWIMM? Makkelijk: de mensen. We zijn nieuwsgierig, creatief, divers & gedreven om een grote impact te maken op de vitaliteit van de maatschappij. We bouwen geweldige dingen die mensen oprecht helpen, en we doen dat graag samen.

Zwemmen bereikbaar maken voor iedereen is daarbij ons  ultieme doel! Als ik terugkijk naar de stappen die we als bedrijf zijnde gemaakt hebben de afgelopen jaren, ben ik ontzettend trots en heb ik zin om met passie te bouwen aan een mooie toekomst

Als het je leuk lijkt om daar een onderdeel van uit te maken, nodig ik je graag uit in Boxtel, voor een kop koffie en een rondleiding door ons hoofdkwartier. Ik vertel je graag meer over de ambities en grote plannen die we hebben, en ik beloof je... daarna zal je net zo enthousiast zijn over ons mooie bedrijf als ik en de rest van het team!" 

Solliciteer Direct!

Ben jij opzoek naar een baan vol creativiteit, flexibiliteit en mogelijkheden voor persoonlijke groei? Solliciteer dan direct en word onze nieuwe collega!

Solliciteer Direct