Vacature - Montage medewerker

Op zoek naar een leuke, verantwoordelijke & uitdagende baan?

Solliciteer Direct

In een Oogopslag

0
Uur per Week
0
Dagen per Week

Samen werken aan een geweldig product door middel van snel schakelen en initiatief nemen.

Montage medewerker

Is het jouw passie om een sportief en luxe zwembad van A tot Z in elkaar te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door snelle groei is Swimm per direct opzoek naar een fulltime montage medewerker voor het samenstellen van de Swimm intelligent pool. De Swimm bestaat uit verschillende onderdelen die je samen brengt tot een uniek product.

Hierbij moet je denken aan het monteren van een RVS frame in een door je collega’s gelast kunststofbad, het monteren van de Swimm motor met bij behorende hydrauliek onderdelen en het momenten van de inbouwdelen behoren bij de Swimm. Je zorgt er voor dat de Swimm voor 95 % klaar is voor montage bij de klant. De overige werkzaamheden zullen op locatie worden verricht. Je bent dus de spil binnen het bedrijf voor de realisatie van ons product.

DSC06108
DSC06288

Werkzaamheden?

 • Je verricht zelfstandig technische installatiewerkzaamheden aan zwembaden, filterinstallaties en het zwemsysteem;
 • Je voert de werkzaamheden uit volgens de geldende protocollen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve uitvoering van het werk;
 • Je voert controles en tests conform voorschriften en procedures uit;
 • Je vindt het een uitdaging om dingen tot op de bodem uit te zoeken, zodat de storing op een juiste manier verholpen kan worden;
 • Je signaleert meer- en minderwerkzaamheden en meldt deze bij de planning/projectbegeleiding;
 • Je bent enthousiast en hebt zin om te knallen!

Je Nieuwe Werkgever

Een betrokken team binnen een super enthousiaste en informele werksfeer waar je lef mag tonen, graag zelfs! Wij bieden je een uitdagende baan in een sterk groeiende organisatie. je wordt gehoord en hebt dan ook veel vrijheid en ruimte om leuke, innovatieve ideeën te ontplooien voor het verder ontwikkelen van het bedrijf. Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaal en techniek.

Bouwstenen voor succes:

 • Technische tekeningen kunnen lezen;
 • Leergierigheid;
 • Zelfstandig kunnen werken als in teamverband (ca. 3 / 4 collega’s);
 • Doel en oplossingsgericht kunnen werken;
 • Fulltime beschikbaar van maandag t / m vrijdag
DSC06571-1

Nog Niet Enthousiast?

Bekijk Gewoon Deze Video Even...

Dit is wat jij met je werk voor mensen betekent!

De voordelen van werken bij SWIMM?

Werken in een jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge gedreven professionals. Het is een hecht team waarin samenwerking en snel schakelen kern begrippen zijn.

Budget voor zelfontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is iets wat wij graag stimuleren. Daarom krijgt iedere SWIMM medewerker de kans om ieder jaar een cursus of workshop te volgen die je functie past.

Maak gebruik van de zwembaden

Lekker zwemmen in de pauze, voor of na werk? In onze showroom staan drie demo zwembaden, klaar om gebruikt te worden!

Mogelijkheid tot sabbatical

Iedere SWIMM medewerker krijgt de mogelijkheid om in goed overleg een sabbatical op te nemen. Reizen of lekker thuis bijkomen? Dat is aan jou.

Mogelijkheden om met de organisatie mee te groeien

SWIMM is een relatief klein en snelgroeiend bedrijf. Mensen die nu instappen, krijgen volop de kans om mee te groeien met ons.

Samen vieren van successen

We zijn een hecht team en teambuilding vinden wij belangrijk. Alleen samen behalen we de successen. Dat vieren we eens per maand met een gezellige borrel.

marksmits

Mark Smits

Eigenaar & Directeur

"Wat er zo leuk is aan werken bij SWIMM? Makkelijk: de mensen. We zijn nieuwsgierig, creatief, divers & gedreven om een grote impact te maken op de vitaliteit van de maatschappij. We bouwen geweldige dingen die mensen oprecht helpen, en we doen dat graag samen.

Zwemmen bereikbaar maken voor iedereen is daarbij ons  ultieme doel! Als ik terugkijk naar de stappen die we als bedrijf zijnde gemaakt hebben de afgelopen jaren, ben ik ontzettend trots en heb ik zin om met passie te bouwen aan een mooie toekomst

Als het je leuk lijkt om daar een onderdeel van uit te maken, nodig ik je graag uit in Boxtel, voor een kop koffie en een rondleiding door ons hoofdkwartier. Ik vertel je graag meer over de ambities en grote plannen die we hebben, en ik beloof je... daarna zal je net zo enthousiast zijn over ons mooie bedrijf als ik en de rest van het team!" 

Solliciteer Direct!

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf in het gezochte profiel? Wij ontvangen je reactie graag. Je krijgt altijd antwoord! 

Solliciteer Direct