Vacature - E-mail marketeer

Op zoek naar een leuke, verantwoordelijke & uitdagende baan?

Solliciteer Direct

In een Oogopslag

0
Uur per Week
0
Dagen per Week

Geloof jij er, net als ons, ook in dat een sportieve leefstijl belangrijk is voor een gezond leven?

E-mail Marketeer

Durf jij de duik te nemen in de e-mail marketing voor onze Intelligent Pool? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als E-mail Marketeer bij SWIMM krijg jij de verantwoordelijkheid over de nieuwsbrieven en dedicated e-mails, van creatie tot optimalisatie. Je houdt je bezig met de planning, content en analyses van deze mails. Met een klant- en data-gedreven instelling bedenk jij creatieve geautomatiseerde campagnes, spar je met het content team over de juiste boodschap en ben je verantwoordelijk voor de verzending van alle e-mail marketing communicatie. Je gaat voor maximale openratio’s en conversie om een bijdrage te leveren aan de groei ambities van SWIMM. Je vertaalt commerciële doelstellingen naar succesvolle nieuwsbrieven en je neemt initiatief voor relevante A/B testen waarna je verbeteringen doorvoert. Daarnaast vertaal je de resultaten naar heldere rapportages.

Je bent natuurlijk niet alleen! Je werkt samen met onze content creators en het marketing team om onze online marketing tot een succes te maken en SWIMM nog meer te laten groeien.

DSC03586
DSC06146-2

Werkzaamheden?

  • Bedenken & creëren van sterke e-mailcampagnes;
  • De e-mailcampagnes meetbaar maken en uitwerken in rapportages;
  • Voorgaande e-mailcampagnes analyseren en optimaliseren;
  • Je bent verantwoordelijk voor de e-mailcampagnes en verbetert daarmee de customer journey. Je volgt daarbij de marcom-kalender;

Je nieuwe werkgever

Een betrokken team binnen een super enthousiaste en informele werksfeer waar je lef mag tonen, graag zelfs! Wij bieden je een uitdagende baan in een sterk groeiende organisatie. Je wordt gehoord en hebt veel vrijheid en ruimte om leuke, innovatieve ideeën te ontplooien voor het verder ontwikkelen van het bedrijf. Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaal en techniek.

DSC03475
DSC03321-2

Bouwstenen voor Succes?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring heeft in een soortgelijke functie (Stages oid tellen natuurlijk ook mee);
  • Ervaring met een e-mailmarketingsysteem en Google Analytics;
  • Nieuwsgierig is en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing
  • Graag initiatief neemt en altijd gaat voor het beste resultaat;
  • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed samen werken in ons jonge sales en marketing team.

Nog Niet Enthousiast?

Bekijk Gewoon Deze Video Even...

Dit is wat jij met je werk voor mensen betekent!

De voordelen van werken bij SWIMM?

Werken in een jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge gedreven professionals. Het is een hecht team waarin samenwerking en snel schakelen kern begrippen zijn.

Budget voor zelfontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is iets wat wij graag stimuleren. Daarom krijgt iedere SWIMM medewerker de kans om ieder jaar een cursus of workshop te volgen die je functie past.

Maak gebruik van de zwembaden

Lekker zwemmen in de pauze, voor of na werk? In onze showroom staan drie demo zwembaden, klaar om gebruikt te worden!

Mogelijkheid tot sabbatical

Iedere SWIMM medewerker krijgt de mogelijkheid om in goed overleg een sabbatical op te nemen. Reizen of lekker thuis bijkomen? Dat is aan jou.

Mogelijkheden om met de organisatie mee te groeien

SWIMM is een relatief klein en snelgroeiend bedrijf. Mensen die nu instappen, krijgen volop de kans om mee te groeien met ons.

Samen vieren van successen

We zijn een hecht team en teambuilding vinden wij belangrijk. Alleen samen behalen we de successen. Dat vieren we eens per maand met een gezellige borrel.

marksmits

Mark Smits

Eigenaar & Directeur

"Wat er zo leuk is aan werken bij SWIMM? Makkelijk: de mensen. We zijn nieuwsgierig, creatief, divers & gedreven om een grote impact te maken op de vitaliteit van de maatschappij. We bouwen geweldige dingen die mensen oprecht helpen, en we doen dat graag samen.

Zwemmen bereikbaar maken voor iedereen is daarbij ons  ultieme doel! Als ik terugkijk naar de stappen die we als bedrijf zijnde gemaakt hebben de afgelopen jaren, ben ik ontzettend trots en heb ik zin om met passie te bouwen aan een mooie toekomst

Als het je leuk lijkt om daar een onderdeel van uit te maken, nodig ik je graag uit in Boxtel, voor een kop koffie en een rondleiding door ons hoofdkwartier. Ik vertel je graag meer over de ambities en grote plannen die we hebben, en ik beloof je... daarna zal je net zo enthousiast zijn over ons mooie bedrijf als ik en de rest van het team!" 

Solliciteer Direct!

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf in het gezochte profiel? Wij ontvangen je reactie graag. Je krijgt altijd antwoord! 

Solliciteer Direct