Vacature - Word ook Sales Medewerker!

Op zoek naar een leuke, verantwoordelijke & uitdagende baan?

Solliciteer Direct

In een Oogopslag

0
Uur per Week
0
Dagen per Week

Sales Medewerker

Ben jij een pro-actieve, enthousiaste verkopen in hart en nieren en krijg jij een lading energie na het binnenhalen van een opdracht? Dan is de kans groot dat jij je snel thuis gaat voelen in onze snel groeiende, ambitieuze organisatie! Als sales medewerker krijg je direct veel verantwoordelijkheid binnen het bedrijf, wat het een leuke én uitdagende functie maakt. 

Wat ga je bij ons doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de Intelligent Pools en voert zelfstandig verkoop- en adviesgesprekken met potentiële klanten.
 • Je bent veelal het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten, die op zoek zijn naar informatie.
 • Je begeleidt het proefzwemmen met potentiële klanten.
 • Samen met de Marketing Manager ga je het huidige verkoopproces analyseren en optimaliseren. Je krijgt dus vrijheid om hieraan je eigen draai te geven.
 • Onderhouden van relaties met huidige klanten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van warme leads.
 • Je zorgt voor een goede administratie, zodat ons CRM systeem optimaal kan functioneren.
DSC02480

Geloof jij er, net als ons, ook in dat een sportieve leefstijl belangrijk is voor een gezond leven?

DSC02367

Je Nieuwe Werkgever?

Een betrokken team binnen een super enthousiast en informele werksfeer waar je lef mag tonen, graag zelfs! Wij bieden je een uitdagende baan in een sterk groeiende organisatie. Je wordt gehoord en hebt dan ook veel vrijheid en ruimte om leuke innovatieve ideeën te ontplooien voor het verder ontwikkelen van het bedrijf.

Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO metaal en techniek. Als verkoper krijg je natuurlijk ook de kans om bonussen te verdienen, wanneer je de geformuleerde targets haalt!

Bouwstenen voor Succes?

 • Een afgeronde HBO opleiding.
 • Een open, energieke en spontane persoonlijkheid, integer, proactief en vastberaden.
 • Ervaring in Sales en zelfstandige verkoopgesprekken.
 • Ervaring in het analyseren en optimaliseren van sales processen.
 • Je vindt het prettig om met targets en omzetdoelstellingen te werken.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Communicatief sterk met een sterke lichaamshouding.
 • Je bent prima in staat om zelfstandig en gestructureerd te werken.
GN1C3316-1

Nog Niet Enthousiast?

Bekijk Gewoon Deze Video Even...

Dit is wat jij met je werk voor mensen betekent!

De Voordelen van werken bij SWIMM?

Maak Gebruik van de SWIMM Gym

Cardio of krachttraining? In ons kantoor staat een eigen privé sportschool, waar jij ten alle tijden gebruik van kan maken.

Budget voor Zelfontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is iets wat wij graag stimuleren. Daarom krijgt iedere SWIMM medewerker de kans om ieder jaar een cursus of workshop te volgen die je functie past.

Maak Gebruik van de Zwembaden

Lekker zwemmen in de pauze, voor of na werk? In onze showroom staan drie demo zwembaden, klaar om gebruikt te worden!

Mogelijkheid tot Sabbatical

Iedere SWIMM medewerker krijgt de mogelijkheid om in goed overleg een sabbatical op te nemen. Reizen of lekker thuis bijkomen? Dat is aan jou.

Mogelijkheden om met de Organisatie mee te Groeien

SWIMM is een relatief klein en snelgroeiend bedrijf. Mensen die nu instappen, krijgen volop de kans om mee te groeien met ons.

Een Bonusstructuur bij Succesvol behalen van Targets

Om jou optimaal te motiveren, zal een deel van je salaris opgebouwd zijn uit een bonusstructuur. Zo heb je deels zelf in de hand wat je verdiend.

marksmits

Mark Smits

Eigenaar & Directeur

"Wat er zo leuk is aan werken bij SWIMM? Makkelijk: de mensen. We zijn nieuwsgierig, creatief, divers & gedreven om een grote impact te maken op de vitaliteit van de maatschappij. We bouwen geweldige dingen die mensen oprecht helpen, en we doen dat graag samen.

Zwemmen bereikbaar maken voor iedereen is daarbij ons  ultieme doel! Als ik terugkijk naar de stappen die we als bedrijf zijnde gemaakt hebben de afgelopen jaren, ben ik ontzettend trots en heb ik zin om met passie te bouwen aan een mooie toekomst

Als het je leuk lijkt om daar een onderdeel van uit te maken, nodig ik je graag uit in Boxtel, voor een kop koffie en een rondleiding door ons hoofdkwartier. Ik vertel je graag meer over de ambities en grote plannen die we hebben, en ik beloof je... daarna zal je net zo enthousiast zijn over ons mooie bedrijf als ik en de rest van het team!" 

Solliciteer Direct!

Als je uitdaging ziet in deze functie, waarbij je mee kunt bouwen aan de verdere professionalisering van de organisatie, dan spreken we je graag!

Solliciteer Direct