Vacature - Word ook Online Advertising Specialist!

Op zoek naar een leuke, verantwoordelijke & uitdagende baan?

Solliciteer Direct

In een Oogopslag

0
Uur per Week
0
Dagen per Week

Online Advertising Specialist

Swimm is vrij nieuw en uniek product, waarvoor interesse vanuit de markt steeds verder aan het toenemen is. Naast het verbeteren van de online customer journey van onze klanten, is merkbekendheid opbouwen en ons product bekend maken onder de maatschappij een van onze grootste doelen voor de komende jaren. Wij geloven dat onlinemarketing hier een belangrijke rol in gaat spelen. 

Welke Google Ads en/of social media advertising methodes gaan we inzetten om onze buyer persona te bereiken? Hoe kunnen we onze leads optimaal retargeten? Hoe kunnen we relevante nieuwe leads werven? Samen gaan we werken aan het beantwoorden van deze vragen!

Wat ga je bij ons doen?

  • Jij gaat de huidige online marketing strategie analyseren en meehelpen optimaliseren. Samen met de Marketing Manager.
  • Je gaat Google Ads, Facebook & Pinterest campagnes opzetten, beheren en optimaliseren.
  • Je gaat marktonderzoek doen binnen ons klantenbestand om te achterhalen wat de beste online contactmomenten zijn in de buyer journey.
  • Je gaat onderzoeken of er op andere platformen ook kansen liggen om onze doelgroep aan te spreken.
DSC06146-2

Geloof jij er, net als ons, ook in dat een sportieve leefstijl belangrijk is voor een gezond leven?

DSC02367

Je Nieuwe Werkgever?

Een betrokken team binnen een super enthousiast en informele werksfeer waar je lef mag tonen, graag zelfs! Wij bieden je een uitdagende baan in een sterk groeiende organisatie. Je wordt gehoord en hebt dan ook veel vrijheid en ruimte om leuke innovatieve ideeën te ontplooien voor het verder ontwikkelen van het bedrijf.

Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO metaal en techniek. 

Bouwstenen voor Succes?

  • Aantoonbare ervaring met SEA, binnen een marketingbureau of eigen bedrijf.
  • Een open, energieke en spontane persoonlijkheid, integer, proactief en vastberaden.
  • De capaciteit om strategisch mee te denken over de online marketing strategie.
  • Je weet maximaal rendement uit een budget te halen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent prima in staat om zelfstandig en gestructureerd te werken.
Stefan_Jules_sfeerbeeld

Nog Niet Enthousiast?

Bekijk Gewoon Deze Video Even...

Dit is wat jij met je werk voor mensen betekent!

De Voordelen van werken bij SWIMM?

Werken in een jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge gedreven professionals. Het is een hecht team waarin samenwerking en snel schakelen kern begrippen zijn.

Budget voor zelfontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is iets wat wij graag stimuleren. Daarom krijgt iedere SWIMM medewerker de kans om ieder jaar een cursus of workshop te volgen die je functie past.

Maak gebruik van de zwembaden

Lekker zwemmen in de pauze, voor of na werk? In onze showroom staan drie demo zwembaden, klaar om gebruikt te worden!

Mogelijkheid tot sabbatical

Iedere SWIMM medewerker krijgt de mogelijkheid om in goed overleg een sabbatical op te nemen. Reizen of lekker thuis bijkomen? Dat is aan jou.

Mogelijkheden om met de organisatie mee te groeien

SWIMM is een relatief klein en snelgroeiend bedrijf. Mensen die nu instappen, krijgen volop de kans om mee te groeien met ons.

Mogelijkheid tot thuiswerken en eigen uren bepalen

Vrijwel al jouw werkzaamheden kan je uitvoeren achter je laptop! Dat brengt de nodige mogelijkheden betreft flexibiliteit met zich mee.

marksmits

Mark Smits

Eigenaar & Directeur

"Wat er zo leuk is aan werken bij SWIMM? Makkelijk: de mensen. We zijn nieuwsgierig, creatief, divers & gedreven om een grote impact te maken op de vitaliteit van de maatschappij. We bouwen geweldige dingen die mensen oprecht helpen, en we doen dat graag samen.

Zwemmen bereikbaar maken voor iedereen is daarbij ons  ultieme doel! Als ik terugkijk naar de stappen die we als bedrijf zijnde gemaakt hebben de afgelopen jaren, ben ik ontzettend trots en heb ik zin om met passie te bouwen aan een mooie toekomst

Als het je leuk lijkt om daar een onderdeel van uit te maken, nodig ik je graag uit in Boxtel, voor een kop koffie en een rondleiding door ons hoofdkwartier. Ik vertel je graag meer over de ambities en grote plannen die we hebben, en ik beloof je... daarna zal je net zo enthousiast zijn over ons mooie bedrijf als ik en de rest van het team!" 

Solliciteer Direct!

Als je uitdaging ziet in deze functie, waarbij je mee kunt bouwen aan de verdere professionalisering van de organisatie, dan spreken we je graag!

Solliciteer Direct