Vacature - Word ook Financial Controller!

Op zoek naar een leuke, verantwoordelijke & uitdagende baan?

Solliciteer Direct

In een Oogopslag

0
Uur per Week
0
Dagen per Week

Financial Controller

Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon die niet alleen uitdaging ziet in het perfect op orde hebben van de financiële administratie en rapportering, maar ook enthousiast wordt van het actief adviseren van de directie bij diverse projecten. Samen met de andere collega's zorg je voor een verdere professionalisering van deze ambitieuze organisatie.

Wat ga je bij ons doen?

 • Je bent zowel op het gebied van bedrijfsadministratie als bedrijfseconomie de steun en toeverlaat voor de directie. Je hebt potentie om in de komende jaren een serieuze bedrijfsgroei financieel te begeleiden.
 • Verwerken van de gehele financiële administratie en zorg dragen voor een tijdige en correcte periodieke afsluiting, inclusief bijbehorende financiële rapportages en analyses.
 • Ondersteuning bieden bij begroting- en jaarrekeningprocessen en bij het totstandkoming van liquiditeitsprognoses.
 • Je adviseert de directie actief over diverse financiële zaken en neemt deel aan diverse projecten voor het leveren van financiële input.
 • Je bent het aanspreekpunt voor diverse externe partijen, zoals banken en accountant.
 • Inrichten nieuw ERP/financieel pakket.
 • Verzorgen van de belastingaangiften.
DSC02367

Geloof jij er, net als ons, ook in dat een sportieve leefstijl belangrijk is voor een gezond leven?

DSC03846

Je Nieuwe Werkgever?

Een betrokken team binnen een super enthousiast en informele werksfeer waar je lef mag tonen, graag zelfs! Wij bieden je een uitdagende baan in een sterk groeiende organisatie. Je wordt gehoord en hebt dan ook veel vrijheid en ruimte om leuke innovatieve ideeën te ontplooien voor het verder ontwikkelen van het bedrijf.

Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO metaal en techniek.

Bouwstenen voor Succes?

 • In lijn met onze kernideologieën zoeken we een teamgenoot die fit, gepassioneerd, gezonde dosis werklust, eerlijk, integer en plezier in het werk heeft.
 • HBO opleidingsniveau, bij voorkeur in financiële of accountancy richting.
 • Goede boekhoudkundige vaardigheden en bedrijfseconomische kennis binnen het MKB.
 • Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid nemen om zo bij te dragen aan het succes in de komende jaren.
 • Hands-on mentaliteit en communicatief sterk.
DSC06069

Nog Niet Enthousiast?

Bekijk Gewoon Deze Video Even...

Dit is wat jij met je werk voor mensen betekent!

De Voordelen van werken bij SWIMM?

Maak Gebruik van de SWIMM Gym

Cardio of krachttraining? In ons kantoor staat een eigen privé sportschool, waar jij ten alle tijden gebruik van kan maken.

Budget voor Zelfontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is iets wat wij graag stimuleren. Daarom krijgt iedere SWIMM medewerker de kans om ieder jaar een cursus of workshop te volgen die je functie past.

Maak Gebruik van de Zwembaden

Lekker zwemmen in de pauze, voor of na werk? In onze showroom staan drie demo zwembaden, klaar om gebruikt te worden!

Mogelijkheid tot Sabbatical

Iedere SWIMM medewerker krijgt de mogelijkheid om in goed overleg een sabbatical op te nemen. Reizen of lekker thuis bijkomen? Dat is aan jou.

Mogelijkheden om met de Organisatie mee te Groeien

SWIMM is een relatief klein en snelgroeiend bedrijf. Mensen die nu instappen, krijgen volop de kans om mee te groeien met ons.

Maandelijkse Borrel

We zijn een hecht team en teambuilding vinden wij belangrijk. Alleen samen behalen we de successen. Dat vieren we eens per maand met een gezellige borrel.

marksmits

Mark Smits

Eigenaar & Directeur

"Wat er zo leuk is aan werken bij SWIMM? Makkelijk: de mensen. We zijn nieuwsgierig, creatief, divers & gedreven om een grote impact te maken op de vitaliteit van de maatschappij. We bouwen geweldige dingen die mensen oprecht helpen, en we doen dat graag samen.

Zwemmen bereikbaar maken voor iedereen is daarbij ons  ultieme doel! Als ik terugkijk naar de stappen die we als bedrijf zijnde gemaakt hebben de afgelopen jaren, ben ik ontzettend trots en heb ik zin om met passie te bouwen aan een mooie toekomst

Als het je leuk lijkt om daar een onderdeel van uit te maken, nodig ik je graag uit in Boxtel, voor een kop koffie en een rondleiding door ons hoofdkwartier. Ik vertel je graag meer over de ambities en grote plannen die we hebben, en ik beloof je... daarna zal je net zo enthousiast zijn over ons mooie bedrijf als ik en de rest van het team!" 

Solliciteer Direct!

Als je uitdaging ziet in een zeer veelzijdige financiële functie waarbij je mee kunt bouwen aan de verdere professionalisering van de organisatie, dan is dit een functie voor jou! Wij spreken je graag.

Solliciteer Direct