Vacature - Word ook Coördinator Productie en Logistiek!

Op zoek naar een leuke, verantwoordelijke & uitdagende baan?

Solliciteer Direct

In een Oogopslag

0
Uur per Week
0
Dagen per Week

Coördinator Productie en Logistiek

Binnen SWIMM worden Intelligent Pools geassembleerd in onze productiehal in Boxtel. Door de groei welke ons bedrijf nu doormaakt, zijn wij per direct op zoek naar een medewerker die mee gaat werken aan dit proces. Wekelijks zullen er 1 á 2, door jou opgebouwde en samengestelde, Intelligent Pools de productiehal verlaten. De Intelligent Pools bestaan uit verschillende materialen en technieken. Denk hierbij aan metaal, kunststof, elektra en hydrauliek. Als productiehal medewerker kom jij in aanraking met al deze soorten technieken. 

Naast het samenstellen van de Intelligent Pool, ben jij verantwoordelijk voor het logistiek afronden van in- en uitgaande goederen. Het in ontvangst nemen van inkomende goederen en het klaarzetten van materialen voor monteurs, behoort ook tot je takenpakket. Jij bent dus dé man in het bedrijf wanneer het draait om materialen, voorraadbeheer en planning! 

DSC02367

Geloof jij er, net als ons, ook in dat een sportieve leefstijl belangrijk is voor een gezond leven?

PHOTO-2021-02-24-16-31-43

Werkzaamheden?

 • Je stelt zelfstandig de Intelligent Pools samen uit verschillende onderdelen, zodat deze op transport kunnen naar de klant.
 • Je voert de werkzaamheden uit volgens de geldende protocollen en indien nodig, denk je mee met het verbeteren van deze protocollen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de logistieke bewegingen in de productie locatie.
 • Je bent de sparring partner van de werkvoorbereider.
 • Je voert controles en tests uit conform voorschriften en procedures.
 • Je signaleert optimalisatie mogelijkheden / afwijkingen binnen het ontwerp en meldt deze bij de planning/projectbegeleiding.

Je Nieuwe Werkgever

Een betrokken team binnen een super enthousiaste en informele werksfeer waar je lef mag tonen, graag zelfs! Wij bieden je een uitdagende baan in een sterk groeiende organisatie. je wordt gehoord en hebt dan ook veel vrijheid en ruimte om leuke, innovatieve ideeën te ontplooien voor het verder ontwikkelen van het bedrijf. Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaal en techniek. 

Bouwstenen voor succes:

 • Je verricht zelfstandig technische installatiewerkzaamheden aan zwembaden, filterinstallaties en het zwemsysteem.
 • Je voert de werkzaamheden uit volgens de geldende protocollen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve uitvoering van het werk naar tevredenheid van de klant.
 • Je voert controles en tests conform voorschriften en procedures uit.
 • Je vindt het een uitdaging om dingen tot op de bodem uit te zoeken, zodat de storing op een juiste manier verholpen kan worden.
 • Je signaleert meer- en minderwerkzaamheden en meldt deze bij de planning/projectbegeleiding.
 • Verdere werkzaamheden zijn in overleg met de planning/projectbegeleiding.
 • Je bent enthousiast en hebt zin om te knallen!
DSC06132-3

Nog Niet Enthousiast?

Bekijk Gewoon Deze Video Even...

Dit is wat jij met je werk voor mensen betekent!

De voordelen van werken bij SWIMM?

Werken in een jong en dynamisch team

Ons team bestaat uit jonge gedreven professionals. Het is een hecht team waarin samenwerking en snel schakelen kern begrippen zijn.

Budget voor zelfontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is iets wat wij graag stimuleren. Daarom krijgt iedere SWIMM medewerker de kans om ieder jaar een cursus of workshop te volgen die je functie past.

Maak gebruik van de zwembaden

Lekker zwemmen in de pauze, voor of na werk? In onze showroom staan drie demo zwembaden, klaar om gebruikt te worden!

Mogelijkheid tot sabbatical

Iedere SWIMM medewerker krijgt de mogelijkheid om in goed overleg een sabbatical op te nemen. Reizen of lekker thuis bijkomen? Dat is aan jou.

Mogelijkheden om met de organisatie mee te groeien

SWIMM is een relatief klein en snelgroeiend bedrijf. Mensen die nu instappen, krijgen volop de kans om mee te groeien met ons.

Samen vieren van successen

We zijn een hecht team en teambuilding vinden wij belangrijk. Alleen samen behalen we de successen. Dat vieren we eens per maand met een gezellige borrel.

marksmits

Mark Smits

Eigenaar & Directeur

"Wat er zo leuk is aan werken bij SWIMM? Makkelijk: de mensen. We zijn nieuwsgierig, creatief, divers & gedreven om een grote impact te maken op de vitaliteit van de maatschappij. We bouwen geweldige dingen die mensen oprecht helpen, en we doen dat graag samen.

Zwemmen bereikbaar maken voor iedereen is daarbij ons  ultieme doel! Als ik terugkijk naar de stappen die we als bedrijf zijnde gemaakt hebben de afgelopen jaren, ben ik ontzettend trots en heb ik zin om met passie te bouwen aan een mooie toekomst

Als het je leuk lijkt om daar een onderdeel van uit te maken, nodig ik je graag uit in Boxtel, voor een kop koffie en een rondleiding door ons hoofdkwartier. Ik vertel je graag meer over de ambities en grote plannen die we hebben, en ik beloof je... daarna zal je net zo enthousiast zijn over ons mooie bedrijf als ik en de rest van het team!" 

Solliciteer Direct!

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf in het gezochte profiel? Wij ontvangen je reactie graag. Je krijgt altijd antwoord! 

Solliciteer Direct